Hlavní obsah

Uniklé fotky od BMW. M2 Competition bude mít 410 koní!

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BMW neudrželo v tajnosti inovaci svého nejmenšího a také nejzábavnějšího eMka. Internetem kolují fotky BMW M2, které dostane Competition paket s výkonem 410 koní. Už se na něj těšíme.

Článek

Vylepšená M2 bude mít světovou premiéru na autosalónu v Pekingu ve druhé polovině dubna. Jenže včera utekly fotky z jeho katalogu na slovinském webu příznivců BMW. Díky tomu víme, jak bude M2 Competition vypadat. Dostane nové nárazníky s lehce agresivnějším stylingem, černě lakované ledvinky a speciální černě lakovaná kola, typická pro Competition paket. V zadní části nebude chybět decentní lízátko na víku kufru a difuzor se čtveřicí koncovek výfuku. 

Foto: Archiv Garáž.cz

V interiéru to zase vypadá na lepší sedačky, které se podobají těm z větší M3 s lepším bočním vedením a větší množství karbonových doplňků. Nové BMW M2 Competition by mělo nabízet obě varianty převodovek, jak šestistupňovou manuální, tak také dvouspojkovou DCT. Důležité ale je, že dostane o pár koní navíc. Mluví se o tom, že přeplňovaný šestiválec bude produkovat 410 koní a 550 Nm, tedy o 40 koní a 85 Nm více. To už je solidní nárůst výkonu. O podvozku se nemluví, ale můžeme počítat s tím, že M2 Competition bude tužší a opět o něco schopnější, což nás hodně těžší. Na oficiální informace si budeme muset počkat do 25.4., kdy bude vylepšená M2 oficiálně představena. 

Reklama

Načítám