Hlavní obsah

Tohle je nová luxusní Kia. Její interiér vypadá fantasticky!

Foto: Archiv Garáž.cz

Kdybychom neviděli logo na volantu a vy jste nám řekli, že jde o nový interiér Audi či BMW, klidně bychom vám věřili. Nový interiér nejluxusnějšího auta značky Kia vypadá skvěle, přičemž ani zbytek auta nejspíše nebude škaredý.

Článek

To, co vidíte, samozřejmě ještě není sériové auto, pouze jeho náčtry. Nicméně nelze předpokládat, že by se finální podoba nějak razantně změnila. Tohle je Kia K900, vrcholný model jihokorejské značky. Od celkového odhalení modelu nás dělí již pouze týdny, mělo by se tak stát v dubnu. Automobilka tak zveřejnila své kresby modelu. A nutno říci, že zvenku by auto nemuselo vůbec vypadat zle.

Foto: Archiv Garáž.cz

Jenže nás zaujal spíše interiér. Ten se totiž honosí opravdu hezkým, jednoduchým přehledným designem, ze kterého sálá luxus. V reálu samozřejmě záleží na použitých materiálech a zpracování, nicméně v těchto ohledech nebývá Kia posledních let nějak pozadu za nejlepšími evropskými značkami. Je zde tedy velký příslib, že vnitřek vozu bude takto spektakulární i naživo. 

Foto: Archiv Garáž.cz

Nás nezaujaly jen věci technické, jako třeba propracovaný digitální přístrojový štít či velká 12.3 palcová obrazovka na středu palubní desky. Designově povedené jsou i výplně dveří, či středová konzole, stejně jako se nám líbí použití dvoubarevné kůže, pravého dřeva a hliníkových tlačítek. Očekávat rovněž máme barevné ambientní podsvícení s až 64 barvami. Smůlou však je, že s největší pravděpodobností se K900 na český trh oficiálně nedostane.

Reklama

Načítám