Hlavní obsah

Škoda v Ženevě: Exkluzivnější Octavia RS a vylepšený Superb

Foto: Archiv Garáž.cz

Nyní již víme, že Škoda přiveze do Ženevy faceliftovanou Fabii, stejně jako zbrusu nový koncept Vision X. Navíc nebude chybět ani nový luxusnější Kodiaq Laurin & Klement, ale to ani zdaleka není vše!

Článek

O novinkách Škody na letošním autosalonu v Ženevě jsme vás již informovali. Ukázali jsme si nový koncept Vision X, který ukazuje možnou podobu budoucího nejmenšího SUV. Probrali jsme všechny vychytávky faceliftované Škody Fabia, která se nyní bude vyrábět pouze s litrovými benzinovými motory. Nezapomněli jsme ani na novou luxusnější variantu Kodiaq, která nese jména zakladatelů původní značky, tedy Laurin & Klement. Přesto to však není vše.

Nyní se objevují další informace u upravených modelech a nových variantách. Tak kupříkladu Škoda Superb - její nejvýkonnější varianta s benzinovým přeplňovaným dvoulitrem bude nově spárovná se sedmistupňovým DSG místo šestistupňového. Očekávejte i nové bezpečnostní prvky, stejně jako ambientní osvětlení spárované s nastaveným režimem jízdy. Zároveň dostane Superb, stejně jako Octavia či Kodiaq, digitální přístrojový štít, který již známe z Karoqu.

Foto: Archiv Garáž.cz

Novinky se nevyhnou ani Octavii, v tomto případě modelu RS 245. Tam do nabídky přibude balíček Challenge Plus, který má přinést exkluzivní prvky interiéru i exteriéru. Detaily však zatím neznáme. Celkově je tedy jasné, že se Škoda nenechá zahanbit a na jejím stánku bude mnoho novinek k vidění.

Reklama

Načítám