Hlavní obsah

BMW Individual 750i vypadá jako nejdražší německý taxík

Foto: Archiv Garáž.cz

Jsme velkými fanoušky toho, když někdo na své auto zvolí neobvyklou barvu. Nicméně v tomto případě se to podle nás tak úplně nepovedlo. Tento sedmičkový bavorák totiž vypadá jako mnichovské taxi.

Článek

Tohle auto je na prodej v Los Angeles za cenu v přepočtu okolo 2,5 milionu korun. Jedná se o BMW 750i s M paketem a v Individualu, což jde na první pohled vidět. Tohle auto má totiž lak, který výrobce označuje jako Ivory, tedy slonovinová kost. Zajímavá záležitost, nicméně v tomto případě se nám hned vybavila skvadra podobně zbarvených Mercedesů křižujících velká německá města. Ano, tohle výbavou nabité BMW vypadá bohužel jako nafintěný německý taxík. Taková je síla jediné barvy.

Foto: Archiv Garáž.cz

Přitom máme rádi, když majitelé nových aut nechtějí nudné obligátní barvy, jako je černá, bílá a padesát odstínů šedi. Naštěstí v USA, kde se vůz prodává, asi nemají úplně představu o tom, jak vypadá typické německé taxi, takže si plně vybavený vůz brzy najde nového majitele, který ocení 450 koní osmiválce, stovku pod 5 sekund, masážní sedadla vepředu i vzadu a celkově komfort a luxus německého stroje.

Reklama

Načítám