Hlavní obsah

Nové Porsche 911 (992) se ukazuje na první uniklé fotografii

Foto: Archiv Garáž.cz

Designová revoluce se nekoná ani nyní, za což jsme ale zrovna v případě Porsche 911 vlastně rádi. Tohle je první fotografie, která unikla ze Stuttgartu. Vidíte na ní další generaci legendární 911 zcela bez maskování.

Článek

Nová generace Porsche 911 je již za dveřmi a dost možná se ukáže již za dva týdny v Ženevě. Nyní se však na instagramu objevila fotografie zádi vozu, která vypadá přesně tak, jak by dle spekulací nová 911 s kódovým označením 992 vypadat měla. Zadní propojené svítilny jsou inspirovány Panamerou, zbytek auta je však jasně rozeznatelný jako 911, se svými nafouknutými blatníky, pozvolna klesající střechou a mřížkou nad motorem.

Foto: Archiv Garáž.cz

Auto má dále čtyři černé koncovky výfuku v nárazníku, odklápěcí skleněnou střechu a zdá se, že je vyfoceno někde v dílně Porsche. Vzadu má být stále plochý šestiválec boxer s přeplňováním turbodmychadlem, ačkoliv GT3 snad bude stále atmosférická, protože technici Porsche nedávno vyvrátili zprávu, že i ta dostane turbo. Základní třílitrová Carrera má mít výkon 370 koní a točivý moment 450 N.m. 

My věříme, že na fotce je vážně nová 911 - nasvědčuje tomu opravdu vše - a jen čekáme, až se auto představí kompletně.

Reklama

Načítám