Hlavní obsah

Unikly první dvě fotky nového Volva V60. Bude to krasavec

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bosenský Automotosvijet ukázal první uniknuté fotografie nového kombi střední třídy, Volva V60. Auto bude mít světovou premiéru na autosalonu v Ženevě a snímky naznačují, že je na co se těšit.

Článek

Volvo vypustilo první upoutávku na model V60 a řeklo také, že oficiální fotky uvolní 21. února. Dva snímky však na internet unikly již nyní. Můžeme na nich vidět překvapivě velký a rozhodně také pohledný kombík, který se má stát švédským želízkem v ohni střední třídy. Naživo budeme mít možnost vůz vidět na autosalonu v Ženevě.

Foto: Archiv Garáž.cz

Na první pohled je jasné, že i V60 přebírá současný designový směr značky, zejména zezadu se nám však zatím líbí ze všech modelů nejvíce. Fotografie nejsou bohužel příliš kvalitní, rozhodně se však nedá říci, že by na nich nešlo auto dostatečně vidět.

Očekávat můžeme tradiční důraz Volva na bezpečnost, tuhost karoserie, nové systémy a hybridní techniku. Pod kapotou tak zcela jistě budou výhradně čtyřválce, za příplatek s pohonem všech kol a osmistupňovým automatem. Vrcholem má být opět varianta T8 s hybridním pohonem a 400 koňmi. Více o autě zjistíme 21. února.

Reklama

Načítám