Hlavní obsah

Řidič Daewoo ohrožoval všechny okolo a přejížděl obrubníky

Foto: Archiv Garáž.cz

Na první pohled zde máme zcela opilého řidiče, který jezdí v protisměru, ohrožuje ostatní účastníky provozu, jezdí bez světel, ujíždí Policii ČR a nevejde se na silnici. Jenže vše asi není tak, jak to vypadá - podle policie řidič nezaslouží postih.

Článek

Jeden z našich čtenářů natočil při své ranní cestě do práce podezřelý vůz. Řidič Daewoo má očividně problém udržet se na silnici, málem nabourá několik aut, přejíždí obrubníky, motá se po silnici, jezdí v protisměru a nakonec si při otočce u supermarketu vypne i světla. My bychom jasně řekli, že se jedná o opilého řidiče a stejně jako autor záznamu bychom volali policii. Hlídka přijíždí záhy a snaží se vůz zastavit, ten však několik set metrů ujíždí.

Nakonec je auto zastaveno a vše se zdá být u konce. Jenže za deset minut automobil z místa normálně odjíždí. Jak je to možné? Důvod autor popisuje ve videu a zůstává nad tím rozum stát. Vzpomeňte si na to, až dostanete pokutu za banální, nikoho neohrožující přestupek. Video je ze včerejška, tedy z 8. ledna a natočeno bylo v Rožnově pod Radhoštěm.

Reklama

Načítám