Hlavní obsah

Hammondova nehoda v elektrickém supersportu

Foto: Archiv Garáž.cz

Již zítra začíná druhá série populárního motoristického pořadu Grand Tour, ve které uvidíte bývalé trio Top Gearu Richarda Hammonda, Jeremyho Clarksona a Jamese Maye. A rovnou začnou vážnou nehodou ve Švýcarsku!

Článek

Již několik týdnů nás upoutávky připravují na druhou sérii Grand Touru, zábavně motoristického pořadu Amazonu se třemi postaršími pány v hlavní roli. Původní trio Top Gearu se hned v první epizodě vydá na výlet po Evropě ve třech supersportech. Prvním je Lamborghini Aventador S, faceliftovaná verze obstarožního kladiva s atmosférickým dvanáctiválcem - archetyp klasického supersportu. Druhým vozem je chytrý moderní hybrid, Honda NSX. Důležitý je však třetí, plně elektrický stroj, tedy Rimac, se kterým bude mít Richard Hammond děsivou nehodu ve Švýcarsku. Chorvatský supersport bude na maděru, naštěstí však Hammond přežije bez vážnějších následků. 

Na scénu se vrátí také hosté pořadu, tentokrát uvidíte mimo jiné Davida Hasselhoffa. Nezapomeňte tedy, v pátek 8. prosince je Grand Tour zpět!

Reklama

Načítám