Hlavní obsah

Slavný kuchař bude české řidiče učit zdravě jíst

Foto: Archiv Garáž.cz

Společnost Shell připravila ve spolupráci se známým šéfkuchařem Filipem Sajlerem na svých čerpacích stanicích speciální menu, ve kterém se odráží prvky moderní gastronomie založené na tradičních kulinářských postupech a vysoké kvalitě použitých surovin. Nový koncept delibyShell bude oficiálně spuštěn v roce 2018.

Článek

Síť čerpacích stanic Shell v České republice reaguje na neustále se zvyšující nároky řidičů a uvádí na trh nový koncept rychlého občerstvení delibyShell. V plném formátu se nové pojetí projeví na dálničních čerpacích stanicích, kde po zásadní rekonstrukci interiéru přináší širokou nabídku kvalitních, chutných a čerstvě připravovaných jídel. Vlastní prodejní formát je postaven na čtyřech základních pilířích – novém konceptu rychlého občerstvení, nabídce kvalitní kávy, fresh baru a příjemném posezení. 

V menu nově upravených stanic v Popůvkách na D1 a v Příšovicích na D11 je nyní standardně teplá polévka a úplnou novinkou jsou pak speciality z grilu – 4 druhy předpřipravených hlavních jídel (např. kuřecí špíz se salátem Coleslaw) s možností výměny příloh, dětské menu nebo oblíbené wrapy. Dosavadní nabídku hot dogů doplnily hot dogy americké. Příznivcům studené kuchyně přijde například vhod čerstvě připravovaný Fit croissant s krabí pomazánkou, výběr z čerstvě připravených baget anebo předbalený sortiment občerstvení. Rozmanitá nabídka společně s příjemným posezením navozuje pocit, jako byste si své jídlo vychutnávali ve stylovém bistru.

Foto: Archiv Garáž.cz

Společnost Shell klade důraz nejen na vysokou kvalitu svých paliv, ale stejné nároky přikládá také nabízenému občerstvení. Důkazem toho je navázání spolupráce sprofesionálním šéfkuchařem Filipem Sajlerem, který společně se specialisty společnosti Shell vytvořil 6 jídel reflektujících nejmodernější gastronomické trendy. Tři z nich budou v rámci předbaleného sortimentu dostupné také na většině čerpacích stanic Shell. Příkladem je poslední dobou velmi oblíbená bageta Bánh mi, jejíž původní receptura pochází z Vietnamu. Filip je rovněž autorem receptury jednoho amerického hot dogu nebo Krůtí šunky ve švédském chlebu s fíky a špenátem.

Foto: Archiv Garáž.cz

Kvalita občerstvení však nespočívá jen v jeho receptuře. Dodavatelé surovin pro sortiment delibyShell musí splňovat přísné podmínky při výběru. To samé platí i pro dodavatele předbaleného sortimentu. Vše je důsledně kontrolováno podle standardů, které patří ktěm nejpřísnějším na trhu. Celé menu neobsahuje geneticky modifikované potraviny, masový separát, glutamát, nenajdete v něm ani zbytečné konzervanty, umělá barviva či dochucovadla. Zbrusu nový koncept, který i díky bezplatnému Wi-Fi připojení a nabíječkám pro mobilní telefony nebo notebooky, nenabízí jen kvalitní občerstvení, ale i odpočinek na dlouhé cestě, byl v pilotním provozu spuštěn na zmíněných čerpacích stanicích v Popůvkách na D1 u Brna a Příšovicích na D10 u Turnova. Během následujícího roku společnost plánuje přeměnu dalších 10 dálničních stanic. Elementy z představeného prodejního konceptu budou v budoucnosti využity pro úpravu vybraných čerpacích stanic menšího formátu.

Reklama

Načítám