Hlavní obsah

Škoda Karoq Scout - takhle bude vypadat! A co ještě přijde?

Foto: Archiv Garáž.cz

Teprve nedávno přišla na trh a už se řeší, jak budou vypadat další verze. Škoda Karoq teď přitahuje nejvíce pozornosti. My jsme byli na mezinárodní prezentaci, ze které vám kromě prvních dojmů přineseme i video. Teď se pojďme podívat, co nás z pohledu Karoqu čeká.

Článek

Před čtrnácti dny byla mezinárodní prezentace nového SUV Škoda Karoq, která přinesla první odpovědi na to, jak Karoq jezdí a co nabízí, včetně jeho prvních cen. Zatím to vypadá, že sourozenec španělského Seatu Ateca, který se vyrábí v České republice, bude podvozkově o něco měkčí. To se dalo tak trochu očekávat.

Foto: Archiv Garáž.cz

Na trh se tak zatím dostává jedna varianta vozu s několika motory a s různými úrovněmi výbav. V budoucnu se však dočekáme dalších variant modelu Karoq, který půjde ve stopách většího Kodiaqu. Dvě fotky totiž ukazují, že se opět dočkáme oplastované verze Scout a také sportovně laděné Sportline. Technicky se tyto varianty lišit nebudou, tedy snad až na podvozek, ale půjde o designové a interiérové proměny. Ještě se stále spokuluje o sportovní variantě RS, která by mohla dostat silný turbodiesel Bi-TDI. Je pravdou, že když Seat připravuje značku Cupra, pod kterou budou i sportovně laděná SUV, proč by Škoda nemohla mít řadu RS a v tom SUV s výkonným turbodieselem? Možná to však bude hybrid.

Foto: indianautosblog

Reklama

Načítám