Hlavní obsah

Land Rover Jamieho Olivera je pojízdnou kuchyní

Foto: Archiv Garáž.cz

Známý britský kuchař a bojovník za kvalitní stravu Jamie Oliver se stal hlavní tváří zajímavé kuchyňské úpravy nového Land Roveru Discovery. Ve voze má doslova vše, co potřebuje k uvaření chutného pokrmu.

Článek

Pokud rádi řídíte a zároveň milujete jídlo, tohle je auto přesně pro vás. Vlastně je to více než cokoliv jiného pojízdná kuchyně. No vážně, v autě není jen plynový sporák či výsuvný jídelní stůl. Nechybí totiž ani pomalý hrnec instalovaný v motorovém prostoru, toustovač ve středovém tunelu, zmrzlinovač, integrovaný mlýnek na sůl a pepř či vlastní plantáž bylinek a sprcha s olivovým olejem. Uvařit si tak můžete doslova kdekoliv a dokonce nechybí ani speciální vychytávka pro český trh - při jízdě můžete stloukat máslo!

Foto: Archiv Garáž.cz

Za celou představbou stojí divize SVO, tedy Special Vehicle Operations. Grill je poháněn vnějším pohonem, nechybí možnost přípravy domácích těstovin. Máslo se například stlouká přímo v kolech. Automobil je určen přímo pro světoznámého kuchaře Jamieho Olivera, který jakožto fanoušek a zákazník značky o podobný vůz zažádal. Oficiálně jej dokonce představí dnes, 5. října v 19:00, na svém youtubovém kanálu Food Tube. Jak tohle auto vlastně vznikalo, se můžete podívat již nyní ve videu níže.

Reklama

Načítám