Hlavní obsah

Čech prodává ty nejdražší hypersporty. Jedná se o podvrh?

Foto: Archiv Garáž.cz

Na inzertních serverech se objevily inzeráty, kde Čech prodává Bugatti Chiron, LaFerrari Aperta či Porsche 918 Spyder a další. Za rozhodně ne lidové ceny tak můžete mít jedny z nejextrémnějších vozů dneška . Jenže existují doopravdy, anebo se jedná o podvrh?

Článek

Zní to jako žert či snaha o podvod. Na inzertních serverech se objevují vzácné luxusní vozy na prodej, uvedeno je u nich přitom české číslo, jméno a adresa v Praze. Jedná se kupříkladu o hned tři Bugatti Chiron, z čehož jedno je třetí vyrobený kus a můžete si jej údajně odvézt ještě dnes. Déle nechybí LaFerrari Aperta, standardní LaFerrari, Lamborghini Centenario, Porsche 918 Spyder,  McLaren 720S Performance, výrobní slot pro Porsche 911 GT2 RS či kupříkladu působivý Aston Martin Zagato Volante. Ve zkratce to jsou ta nejúžasnější a nejextrémnější nová auta světa. Na druhou stranu, věřil by tomu málokdo, zejména když v inzerátech chybí reálné fotografie a téměř nikdo tato auta v Česku neviděl.

Jenže o žádný výmysl vážně nejde. Osoba prodávajícího, či přesněji řečeno zprostředkovatele, je nám známa a reálné fotografie některých aut nám byly zaslány, byť jeho přáním bylo je nezveřejňovat. Většina z aut není v Česku, například nabízený Chiron patří německému majiteli, který si nepřeje být jmenován, přičemž podobně je to i s ostatními vozy. K dispozici však jsou vážně ihned, stačí se domluvit na prohlídce. Pokud tedy zrovna nevíte, jak utratit desítky či stovky milionů korun, můžete si udělat radost takto.

Reklama

Načítám