Hlavní obsah

Pověste si historické škodovky na zeď v úžasném kalendáři

Foto: Archiv Garáž.cz

Pomaličku ale jistě se blíží konec letošního roku a tak nadešel čas pro vydávání kalendářů pro rok 2018. Jako vždy nás nejvíce baví ten od ŠkodaTeamu, který kombinuje hezké klasické škodovky s ženskou krásou.

Článek

Pokud hledáte vhodný dárek pod stromeček pro milovníky starých klasických škodovek, tak tady jste na správné adrese. Jako každým rokem i letos nadšenci ze ŠkodaTeamu poskládali dvanáct, tedy letos dokonce třináct historickým modelů automobilky Škoda a k nim přidali hned čtyři krasavice. Opět se bude na co koukat a tento nástěný kalendář bude žádaným zbožím. Navíc jej můžete doplnit i menší, stolním kalendářem, kde najdete další porci oblíbených veteránů z Mladé Boleslavi. 

Foto: Archiv Garáž.cz

V kalendáři 2018 se tak můžete těšit na starý Spartak, Felicii Roadster nebo překrásnou 1000MBX, ale také na novější kupé 110R, Garde Cabrio, ale také specialitky jako je Favorit MTX roadster nebo Felicii FUN. Takovou specialitkou je Škoda 1203 v kempové úpravě. A třešničkou na dortu je fotografie se známou zpěvačkou, závodnicí, driftérkou, ale také fanynkou starých škodovek Olgou Lounovou! Kdo se rád podívá na pěkné holky, tak ani tentokrát nepřijde zkrátka. Těšit se můžete na čtyři dívky ŠKODAteamu. Černovlásky, blondýnky, vysportované i "krev a mlíko". Jak říkají kluci ze ŠkodaTeamu, monogamii provozujme doma, na stránkách kalendáře můžeme být polygamní. Cena kalendáře je jako vždy velmi příjemná, zaplatíte za něj 190 Kč a objednat si ho můžete zde.  

Reklama

Načítám