Hlavní obsah

Hyundai spojuje interiér Bentley s ovladatelností BMW M!

Foto: Archiv Garáž.cz

Zní to jako naprostý nesmysl, ale tohle opravdu magazín Top Gear napsal. Genesis G70, což je vůz luxusní odnože Hyundaie, údajně vevnitř působí jako Bentley a jezdí jako BMW divize M.

Článek

Hyundai začíná být velmi ambiciozní. Jeho novým počinem je totiž zadokolkový sedan, který útočí na BMW 3. Tento vůz vyrábí luxusní divize značky, Genesis, a nese označení G70. Nyní navíc proběhly první testy a všechny jsou velmi pochvalné. Nad ostatní ale vyčnívá názor britského Top Gearu, tedy jeho tištěné podoby.

Foto: Archiv Garáž.cz

Tam se nebojí hovořit o skutečnosti, že auto nejen dobře působí, ale i jezdí. V interiéru si prý připadáte tak trochu jako v Bentley. Kvalita zpracování je na úrovni, volant má podobně okřídlený emblém a výbavy je plno až po střechu. Nejzajímavější jsou však dojmy z jízdy. Tohle auto totiž ladil člověk, který dříve pracoval pro BMW na modelech M a údajně je to poznat. Zejména varianta Dynamic edition prý okouzluje ovladatelností. Pod kapotou je navíc potentní šestiválec s turbem, který dává výkon přes 370 koní. No, to již zní vážně zajímavě. Zdá se, že Korejci mění zapsaná pravidla. Uvidíme, zda to bude stačit k velkému zájmu zákazníků.

Reklama

Načítám