Hlavní obsah

Podívejte se, jak bude vypadat nejmenší SUV od Škodovky!

Foto: Archiv Garáž.cz

Koncern VW Group sype pod všemi značkami jedno SUV za druhým. Na začátku to byl nový Tiguan, pak přišel Kodiaq, následovala ho Ateca a teď přichází Karoq a nový T-ROC. Ale pořád nejsme u konce.

Článek

Automobily kategorie SUV jsou teď nejdůležitější pro všechny automobilky na světě. Je o ně velký zájem, tak je prostě stavějí a vymýšeljí nové a nové. Volkswagen Group nechce hrát druhé housle, takže se pořádně také rozjel. Problém je, že se v tom pomalu člověk ztrácí. U T-Roca jsme si mysleli, že jde právě o sourozence Arony. Ne, je to někde mezi Aronou a Tiguanem, protože Volkswagen představí ještě model T-Cross a ten bude stát na podvozku malého Pola. To samé čeká také naší škodovku. 

Právě nyní se ve Frankfurtu oficiálně představí nové SUV Karoq, který nahrazuje model Yeti. Po něm přijde na trh nejmenší model, který bude sourozencem Arony a také T-Crossu. Zatím není známé, jak se tento model jmenovat, ale už se můžete podívat na jeho první počítačový render. V článku na zahraničním webu se mluví o Polaru, ale jak víme, opět se bude začínat na K a končit na Q. Takže můžete začít vymýšlet nové jméno. Vůz přijde na trh zřejmě na konci roku 2018, představen bude zřejmě někdy v polovině příštího roku. Technicky na tom bude úplně stejně. Lišit se tedy bude pouze design exteriéru a interiéru. 

Zdroj: motor1.com

Reklama

Načítám