Hlavní obsah

Legendární škodovky se dostanou na kalendář

Foto: Archiv Garáž.cz

A je to tady znovu jako každý rok. Dvanáct legendárních škodovek se stalo modelkami při focení kalendáře Škodateam 2018. Tentokrát je však doplní hned trojice modelek z masa a kostí. Kalendář si už můžete objednávat.

Článek

Roman Schavel se svým týmem každoročně připravují krásný nástěnný kalendář plný zajímavých historických škodovek. Většinou k tomu navíc dělají soutěž pro slečny, které by se chtěly stát hlavní modelkou. Tentokrát to však bude jinak a dle požadavků příznivců historických vozů domácí automobilky došlo na interní slečny, tedy modelky z řad organizačního týmu. A na kalendář se dostanou hned tři.

Foto: Archiv Garáž.cz

Nicméně kalendář Škodateam je především o veteránech značky Škoda a ani v letošním roce nebudete litovat. Chybět nebudou tradiční oblíbené modely jako Škoda Felicia, sportovní kupé Škoda 110 R nebo Škoda Rapid. V kalendáři se však objeví také zajímavé verze Favoritu a Felicie, tedy plážová úprava pickupu Felicia nebo krásné kabrio v podobě MTX Roadster. Najdete v něm však i zajímavosti jako je campingová úprava Škody 1203 nebo starý škodovácký autobus. Kalendář už je nyní v prodeji za cenu 170 Kč za kus.

Reklama

Načítám