Hlavní obsah

Barrichello junior dojal svou jízdou slavného tátu k slzám

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tohle musíte vidět. Rubens Barrichello pustil patnáctiletého syna za volant svého osmiválcového závodního Chevy a junior mu předvedl jízdu, na kterou může být tatínek právem pyšný. Větší doják by nevymysleli ani v Hollywoodu.

Článek

Slavného brazilského jezdce jistě nemusíme představovat. Pětačtyřicetiletý Barrichello sice v nejslavnějších novodobých dnech formulové stáje Ferrari stál ve stínu Michaela Schumachera, ale rozhodně si odjezdil slušné výsledky a má na co vzpomínat. Momentálně jezdí za volantem jihoamerické V8 série, kde rozhodně nejezdí žádné brzdy provozu a cesťáky po místních tratích slušně létají. Patnáctiminutové video portugalské TV je sice pro běžného Čecha poměrně nesrozumitelné, ale posledních šest minut, kdy Barrichello předá klíčky od závoďáku patnáctiletému synovi Eduardovi, nepotřebuje žádného překladatele. Pyšný tatínek si vše natáčí na mobil a po prvních projetých zákrutách se neubrání slzám. Podívejte se sami:

A co vlastně Rubens svému synovi na konci řekne? Chlapče, to neuvěřitelný. Nikdy jsem nebyl tak dojatý jako teď. Když jsem ti v šesti letech vnutil motokáru, nikdy jsem si nemyslel, že tě to tak chytne a budeš chtít řídit tak moc, jako já. Nevím, jestli někdy něco vyhraješ, ale garantuju ti, že kdybych nebyl připoutaný, tak v některých zatáčkách vyletím z auta. Šlo ti to moc pěkně, synu. Tohle je asi nejlepší den mého života. Nevím, co bych k tomu ještě dodal. 

Prostě cíťa, ale neříkejte, že vás to taky nedojímá. Rubens má navíc ještě o čtyři roky mladšího syna, takže to vypadá na dobré geny. Inu, manželka je také ze závodnické rodiny.

Reklama

Načítám