Hlavní obsah

BMW M5 závodilo ve městě až nakonec začalo hořet

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BMW M5 je rychlý supersedan s pohonem zadních kol, ale když mu příliš zatopíte, může se vám stát, že začne velmi rychle hořet. Přesně to se stalo v Rusku, kdy se jeden mladík jedoucí v M5 snažil závodit s motorkama.

Článek

Kde jinde by se mohla tato situace stát, než v Rusku. Video zachycuje dva motorkáře, respektive jednoho motorkáře na supersportu a jednu motorkářku na naháči, kteří se připravují na jízdu. Po chvilce vyrazí do ulice a na druhém semaforu začnou závodit s Audi RSQ3. Na dalších světlech k nim přijede mladík v novém BMW M5 a vyzve je na souboj k další křižovatce. 

Pak už se začnou dít věci. Samozřejmě silniční motorka je podstatně rychlejší. Na další křižovatku dojede první a za ní pak BMW M5 a Audi RSQ3. Během okamžiku se pod BMW M5 začnou objevovat plameny a celé auto začne z pod vozu hořet. Zřejmě došlo k úniku oleje, který se dostal na rožhavený výfuk. Mladík ale nevystoupí a rychle začne s autem ujíždět. Na další odbočce vyskakuje z vozu a snaží se sehnat hasící přístroje, kterými by auto uhasil. 

Hořící olej je však velkým problémem a také na videu je vidět, že se jim plameny nedaří zkrotit i přesto, že ostatní řidiči velmi ochotně podávají své vlastní hasičáky. 

Reklama

Načítám