Hlavní obsah

Řidič Octavie se nepodíval za sebe a byl z toho ťukanec!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Než začnete předjíždět či měnit jízdí pruh, vždy se podívejte pořádně do zpětného zrcátka. Tímto heslem se neřídil řidič Octavie, který nejen že málem smetl předjíždějící Mazdu MX-5, ale ještě ťuknul do Fabie před sebou.

Článek

Možná se vám to již také stalo. Rozhondete se předjet pomalu jedoucí kolonu dvou a více aut. Dáte blinkr, vybočíte do druhého pruhu a šlápnete na plyn. V tu chvíli se řidič před vámi rozhodne, že začne předjíždět taky a buď vám vjede přímo před čumák, anebo v horším případě do vás nabourá či vás vytlačí ze silnice. To se přeně stalo řidiči Mazdy MX-5, který začal předjíždět Octavii a Fabii. Octavia se ale rozhodla předjíždět také a byla z toho pěkně zapeklitá situace, která nakonec skončila ťukancem jak do Mazdy, tak do Fabie. Poučení je jasné - raději se do zrcátka podívejte vícekrát, než začnete předjíždět, anebo mějte perfektní přehled o tom, co se děje za vámi.

Reklama

Načítám