Hlavní obsah

Policie zničila zapůjčené BMW I8. Víme, co se opravdu stalo!

Foto: Archiv Garáž.cz

Jen měsíc stačil na to, aby bylo zapůjčené policejní BMW i8 zničeno. Nepříjemnou situaci bohužel zapříčinila srdeční zástava řidiče. Po opravě by se měl hybridní sportovní vůz dostat zpátky do služby.

Článek

Tak tohle je opravdu nepříjemná situace, kterou Policii České republiky ani automobilce BMW nepřejeme. Byli jsme u předání zapůjčeného BMW i8 a potěšilo nás, že policie hledí do budoucnosti. Zkouší, co za vozidla bude v budoucím výhledu pořizovat, jak fungují a co je pro ni nejvhodnější. Bohužel neuběhl ani měsíc a zapůjčená i8 je nabouraná.

Flash info: Nové informace nakonec hovoří o mozkové příhodě policejního řidiče. Daleko větším problémem je ale to, kdo seděl na místě spolujezdce. Nebyl to policista, ale podle informací aktuálně.cz šlo o Vladimír Kruliše, zástupce šéfa hradního protokolu, který má zlomené obě nohy a poraněnou páteř. Vypadá to na velký problém pro policii a z tohoto nebude nadšené ani BMW.

Nehoda se stala v okolí Brna včera v noci. Už se všude rozšířily posměšné články, které poukazují na to, jací jsou policisté "trotlové". Bohužel příčinou byla nepříjemná srdeční příhoda řidiče, který v průběhu jízdy dostal infarkt a zcela neovládaný vůz zajel do příkopu, kde naboural do stromu. I jeho kolega spolujezdec je zraněný a čeká se na další bližší informace o zdravotním stavu.

Zatím není známo, jak velké je poškození hybridního sportovního vozu, ale co nejdříve bude převezen k dealerovi v Praze, který prozkoumá následky nehody. Pokud to bude možné, vůz se v co nejkratší době opraví a znovu vrátí do služby. Na druhou stranu se dá na celé věci najít i něco pozitivního. BMW může policii ukázat, jak rychle je schopno tento hybridní speciál opravit tak, aby byl znovu schopný provozu.

Reklama

Načítám