Hlavní obsah

Špionážní fotky: Mercedes-AMG GT Concept v reálné karoserii

Foto: Archiv Garáž.cz

Fantastický koncept konkurenta pro Porsche Panamera zvaný Mercedes-AMG GT Concept putuje do sériové výroby a nyní se již konečně začíná testovat v reálné karoserii. Těšte se na extrémně výkonný hybrid s osmiválcem!

Článek

Jedno z nejkrásnějších aut ženevského autosalonu, to byl koncept Mercedes-AMG GT Concept. Velké čtyřdveřové kupé má bojovat s BMW 6 Grancoupe, Porsche Panamera a dalšími podobně střiženými luxusně-sportovními stroji. Zatím se o voze mnoho neví, snad až na to, že se má jednat o zadokolku či čtyřkolku a vrcholná varianta bude osmiválec s hybridním ústrojím, přičemž koncept nabízel přes 700 koní.

Foto: Archiv Garáž.cz

Automobil, který by mohl na trh přijít již koncem roku 2018, se nyní začal testovat na běžných silnicích v reálné karoserii, jen zatím výrazně zamaskované. První fotografie prototypů přinesl britský server autocar.co.uk. Očekávat můžeme čtyřlitrový osmiválec s výkonem okolo 600 koní, možná je i slabší varianta. Vrcholem ale bude hybrid, který může dostat až 800 koní. Více než pětimetrové čtyřdveřové kupé bude brnkat na strunu luxusu, rychlého cestování i jízdních zážitků.

Foto: Archiv Garáž.cz

Reklama

Načítám