Hlavní obsah

Toyota RAV4 Selection: Více stylu pro oblíbené SUV

Foto: Archiv Garáž.cz

Toyota přichází s drobnými obměnami své stálice. Kosmetické změny předně zahrnují lakované plastové obložení blatníků a prahů v barvě karoserie, stejně jako sedačky v dvoubarevném provedení. Sami se můžete v naší fotogalerii podívat, nakolik skromné změny ovlivnily celkový vzhled vozu.

Článek

Na prezentaci vozu jsme měli možnost prohlédnout si Toyotu RAV4 Selection, napřímo porovnat s vozem bez této výbavy a z tohoto vizuálního srovnání vám přinášíme pár fotek. Byť volba odstínu karoserie (mimochodem velmi pěkné barvy "tmavá hlubinná modrá metalíza") trošku ztěžovala možnost vidět rozdíly "na první dobrou", nebyl problém při vnímání celého vozu rozpoznat, že v detailech je síla.

Foto: Archiv Garáž.cz

Foto: Archiv Garáž.cz

Podobně pak v interiéru, kde jsou nově kožené sedačky v dvoubarevné variantě jak vepředu, tak vzadu a příjemně tak vizuálně osvěžují prostor pro posádku. U nového stupně výbavy Selection bude možnost vybírat ze dvou odstínů karoserie a oba tyto odstíny vidíte na snímcích (u fotografovaného stříbrného vozu si představte stříbrně lakované oplastování blatníků a prahů a sedačky v kombinaci černé s vínově červenou vnitřní částí). Na českém trhu bude k dostání od 782 900 Kč.

Foto: Archiv Garáž.cz

Reklama

Načítám