Hlavní obsah

Jak udělat dvakrát totální škodu na novém Mercedesu-AMG C63?

Normální člověk by si řekl, že když řidiče nový Mercedes s 510 koňmi klepne po prstech poprvé, tak nebude osud pokoušet dále. Jak však můžete vidět v případě tohoto videa, ne každý smýšlí stejně, přičemž výsledkem je totální škoda této novinky od divize AMG.

Článek

Mnohokrát jsme vám psali, že pokud si chcete vyzkoušet limity svého auta, je ideální plocha bez lidí a dalších aut, prostě prázdné parkoviště. Přesto to neznamená, že hned budete driftovat jako Ken Block, člověk musí začít opatrně. To však asi nikdo neřekl řidiči tohoto zbrusu nového Mercedesu-AMG C63 S s výkonem 510 koní na zadních kolech. 

Ten po několika úspěšných driftech nezvládl auto úplně dokonale a trefil pravými koly hranu obrubníku, což nebyl hezký zvuk. Ve výsledku se však nemuselo stát mnoho - mohl z toho být zničený disk, pneumatika či tlumič anebo také nic, což je dost možná varianta, která nastala i v tomto případě. V tu chvíli bychom si řekli, že už nebudeme osud pokoušet dál. Jenže řidič na videu na nic podobného nedbá a rozhodne se jezdit dále. Výsledkem je ještě mnohem větší výlet přes obubník, vylomené kolo, sundaná pneumatika, zcela jistě poničené části podvozku a to dost možná včetně motoru či převodovky. Podle videa se prý jedná o totální škodu, čemuž bychom se ani moc nedivili...

Reklama

Načítám