Hlavní obsah

Tesla není jen elektromobil, ale i zábavný prvek domácnosti

Elektromobily Tesla jsou poslední dobou středem zájmu dvou skupin, které proti sobě bojují. Jedni je vyzdvihují do nebes a druzí zase kritizují a hledají na nich chyby. Teď je ale doba Vánoc a je čas si ukázat jednu zajímavost, kterou Tesla umí.

Článek

Tesla X totiž není jen obyčejným rodinným elektromobilem, ale pomalu se z ní stává další člen rodiny, který kromě ekologické přepravy lidí umí i pobavit. Automobilka Tesla připravila pro tento model aktualizaci, která obsahuje vánoční světelnou show. Tesla se tak umí proměnit ve vánoční stromek a dokáže pobavit majitele i okolí.  

Jde totiž o světelnou show, do které se zapojují i otevírající se dveře. Tesla Holliday Show jede na muziku Wizards in Winter od Trans-Siberian Orchestra. Nejdříve začne hrát muzika, do toho blikají přední diodová světla a po chvilce se do muziky ještě začnou otevírat dveře. Je to srandovní, ale dobré. Tesla alespoň ukazuje, na co všechno lze elektromobil použít. A to dle našeho názoru není poslední nová funkce, která nemá nic společného s ježděním. 

Reklama

Načítám