Hlavní obsah

Má vaše Škoda Fabia málo exkluzivní interiér? Tady je řešení

Foto: Archiv Garáž.cz

Většina lidí má Škodu Fabia za příjemné a pohledné malé auto, existují však také lidé, kteří tenhle vůz považují za kult. A právě pro ně připravila firma Carlex Design kompletní předělávku interiéru, která vypadá vážně exkluzivně!

Článek

Nejnovější Škodu Fabia již nekoupíte ve variantě RS, pořád se však najdou verze, třeba ta s názvem Monte Carlo, které vypadají náležitě stylově. Mnoho se toho dá vymyslet dokonce i v interiéru - sedadla s integrovanou opěrkou hlavy, červené doplňky či třeba možnost nechat si vyrobit nálepku na palubní desku s libovolnou fotografií. Pokud by však i to bylo pro vás málo a chtěli byste luxusnější vzhled i materiály, pak se budete muset obrátit na externí firmy, jako je Carlex Design.

Tato polská společnost, která má pobočku rovněž třeba ve Zlíně, se dlouhodobě zabývá interiéry na zakázku a na jejich stránkách můžete vidět celou řadu automobilů, které byly od ní upraveny. A jsou tam opravdu exkluzivní kusy - Lamborghini, Rolls Royce a další.

Foto: Archiv Garáž.cz

Nyní si však takovouto úpravu dopřál i majitel Škody Fabia! Výsledek můžete vidět na fotografiích - všude samá kůže, bohatě posltrovaná sedadla, luxusní detaily. Zajímavostí ovšem je, že se nejedná o žádnou vrcholně vybavenou Fabii, ale spíše o nižší verzi. Nabízí se tedy otázka, zda úprava nestála to samé, co auto. A trochu škoda je, že strop zůstal standardní - šedý.

Reklama

Načítám