Hlavní obsah

Testovací RZ Žiželice se bude díky Garáž.cz vysílat živě

Foto: Archiv Garáž.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už za necelých 14 dní odstartuje první oficiální rallyové testování roku 2018 a startovka na Testovací RZ v Žiželicích se začíná plnit. K tomu se přidává jedna další, zásadní novinka.

Článek

Příznivci rally se už nemohou dočkat začátku letošní sezóny, která odstartuje právě Testovací RZ v Žiželicích. Bude to poprvé, kdy pořádně zavrčí rallyové speciály a jejich jezdci si vyzkouší připravenost před první pořádnou rally. Pro ty, kteří nebudou moci do Žiželic dorazit, připravil organizační tým AMK Cidlina živé vysílání z celého 9. dne Testovací RZ Žiželice. Dočkáte se nejen samotných průjezdů z části tratě, především pak ze zajímavého odbočení u hřbitova, ale živé vysílání bude navíc proloženo několika rozhovory s jezdci, kteří odhalí svoje plány pro rok 2018. 

Foto: Archiv Garáž.cz

Nápad zprostředkovat přenos z testovací RZ i pro fanoušky, kteří nemají možnost dorazit, vznikl až s naším hlavním partnerem, kterým se stal webový automagazín Garaz.cz. Kluci z garáže mají svůj pořad na youtube a jsou hodně aktivní z pohledu videí, takže se během okamžiku rozhodli, že se pustí do živého vysílání. 

Foto: Archiv Garáž.cz

Ředitel rally Adam Eliáš k tomu dodává: “ Jsem rád, že se nám podařilo domluvit s klukama z Garáže, protože tím přineseme naší Testovací RZ Žiželice většímu množtví diváků. Bude to premiéra živého vysílání a všichni doufáme, že bude fungovat především technika a všichni si to užijí. Chceme živé vysílání udělat rozmanité, takže kromě samotných průjezdů by tam měly být záběry ze servisu, nějaké rozhovory a pak postupně průjezdy na dvě kamery. K tomu všemu by neměl chybět ani komentář.”

Foto: Archiv Garáž.cz

V Žiželicích se ukáže část redakce Garaz.cz a jeden z nich se ujme také moderování živého přenosu. “Jsem rád, že jsme se na spolupráci domluvili, protože v Žiželicích jsem se objevil jako jezdec před svou premiérovou sezónou v rallysprintech a hodně se mi tam líbilo. Je to taková příjemná akce před začátkem sezóny s pohodovou a přátelskou atmosférou. Budeme se snažit zajistit co nejkvalitnější živý přenos, abychom potěšili i pobavili ty, kteří nemohou být na místě. Zároveň doufám, že letos v Žiželicích odstartujeme novou tradici živého vysílání,” dodává Jakub Rejlek. 

S novým hlavním partnerem se také mění oficiální název našeho podniku na 9. Garaz.cz Testovací RZ Žiželice 2018. A uskuteční se již 17.3. 

Reklama

Načítám