Hlavní obsah

Chceš stát českým Loebem? Vyzkoušej rallytalent

Foto: Archiv Garáž.cz

Autoklub České republiky se opět vydal na lov mladých, neokoukaných a talentovaných pilotů z řad licencovaných jezdců i široké veřejnosti. Před několikat dny odstartoval projekt Autoklub Peugeot Rally Talent 2018.

Článek

Projekt s názvem Autoklub Peugeot Rally Talent 2018 je určen jak pro licencované piloty, tak pro širokou veřejnost. Otvíráme brány všem nadšencům a šikovným řidičům, pro které bylo doteď rally pouhým snem. V tomto projektu se mohou potkat amatéři s již licencovanými jezdci. Možnost dokázat, že jste na závodní dráze dobrý jezdec, vám nabízí právě soutěž Autoklub Peugeot Rally Talent 2018 .

Foto: Archiv Garáž.cz

Všichni čeští nadšenci ve věku 18 až 23 let se za předpokladu, že jsou bezúhonnými držiteli řidičského oprávnění skupiny „B“, mohou jednoduše registrovatna oficiálních webových stránkách akce www.rallytalent.cz vyplněním dotazníku. Součástí registrace je vložení odkazu na vámi natočený video medailonek, ve kterém bychom se rádi dozvěděli odpověď na otázku Proč právě vy máte vyhrát Autoklub Peugeot Rally Talent 2018 “. Ze správně zaregistrovaných uchazečů budou vybráni talentovaní piloti, kteří se zúčastní dvou kvalifikačních kol soutěže.  

První částí je absolvování slalomového kvalifikačního kola buď 2. září 2017 v Biskupicíchnebo 3. září 2017 v Hradci Králové. Z něj postoupí 12 nejlepších adeptů do národního finále, které proběhne formou víkendového campu ve dnech 21. – 22. října 2017.

Vítěz soutěže se může těšit na nadcházející závodní sezonu, kterou v rámci  Rally Sprint série 2018 absolvuje za volantem vozu Peugeot 208 R2. Partnerem soutěže, kterou pořádá Autoklub České republiky, je Peugeot Česká Republika. Informace i přehledný soupis podmínek soutěže jsou k dispozici na webových stránkách projektu či sociálních médiích – facebooku, instagramu, twitteru a youtube.

Reklama

Načítám