Hlavní obsah

Audi Q8 a Škodovka nejprodávanější v 7 zemích

 

Další díl zpravodajství, které nesmíte brát vážně, je zde. Tentokrát se dozvíte o levnějším bratrovi Audi Q8, zjistíte, ve kterých zemích je nejpopulárnějším modelem Škoda a zároveň se podíváme na nová auta pro Pražský hrad.

Článek

Tentokrát jsme proletěli světem automobilových novinek a zastavili jsme se u Audi Q8, která se představí již zanedlouho a jedná se o sourozence Lamborghini Urus. Dokonce je pravděpodobné, že obě auta dostanou stejný motor, jen v Audi bude o něco slabší. Dále jsme se podívali na nejprodávanější auta v jednotlivých zemích Evropy. A zjistili jsme, že Škoda má nejvíce prvenství! Snad nám Slovenští bratři odpustí drobné rýpnutí.

Věděli jste, že celá řada automobilek dělá i něco úplně jiného? Peugeot mlýnky, Honda sekačky... My jsme našli ještě další věci, které stojí za to znát. Náš pan prezident možná vymění své Škodovky za luxusnější stroje. Nebo ne? Jak to vlastně je, jsme rozebrali s nejmenovaným expertem. A na závěr je zde tradiční rubrika blbec na konec, tentokrát s jednou povedenou americkou policejní honičkou. Užijte si tedy šesté Garážoviny!

Reklama

Načítám