Hlavní obsah

Vybírání peněz na D1, konec prodejů Fordů a ztráta řidičáku

 

Testy nových aut, živé vysílání nebo automobilový pořad, to všechno přináší automobilová redakce Garáž. Teď k tomu přidává i novinkové zpravodajství ze světa automobilů v podobě videa.

Článek

Redakce Garáž.cz se pomaličku přesouvá z klasického psaného obsahu do videoprodukce. Doteď jste mohli na našem webu sledovat novinky z automobilového světa prostřednictvím klasických článků, k tomu jsme pak přidávali videotesty nových automobilů, živé vysílání a jednou za rok také sérii plnohodnotného automobilového pořadu Garáž. Právě teď se rozeběhla druhá série a v neděli na vás čeká druhý hodinový dál tohoto pořadu. Jenže tím nechceme skončit a postupně pro vás budeme připravovat nový videoobsah, který vás bude provádět světem aut. A právě teď přinášíme nový formát, který by nám měl ukázat jestli jdeme správným směrem.

Nový kratší "pořad" se bude jmenovat Garáž News a jednou nebo dvakrát týdně bychom vás chtěli zásobovat pořádnou porcí automobilových novinek v podobě videa, kde naši redaktoři bude uvádět a zároveň komentovat nejaktuálnější dění v Čechách i v zahraničí. V prvním zkušebním díle se Ondřej Chamilla věnuje nejlepšímu eMkovému BMW, které dostalo upgradeovanou verzi Competition, s Kubou Urbanem diskutují překvapivé rozhodnutí Fordu přestat v Americe prodávat klasická osobní auta a nezapomínají ani na vtipnou historku z Anglie, kde jeden majitel Tesly přelezl od volantu na sedačku spolujezdce a za to přišel o řidičák. Na začátku ale Ondra informuje o nových pracech na opravách dálnice D1 a dalších kamerách, které mají měřit rychlost a vybírat peníze.

Reklama

Načítám