Hlavní obsah

Legendární Blesk McQueen z filmu auta složen z 5 544 autíček

 

Na závěr frankfurtského autosalónu jsme úplnou náhodou našli hlavní postavičku z filmu Auta, který byl schován v jedné hale mezi náhradními díly. Zajmavostí bylo, že Blesk McQueen byl sám sestaven za autíček.

Článek

Vlastně to byla náhoda, že jsme na něj narazili. Už jsme měli za dva dny nachozeno více než 27 kilometrů a tak jsme si dali trocha odpočinku, abychom si řekli co bylo nejlepší, co se povedlo a co naopak není tím nejlepším vzkazem do automobilové budoucnosti. Najednou jsme v hale číslo čtyři viděli červený úsměv na přední části auta. Hned nám bylo jasné, že to je postavička z oblíbeného animovaného filmu Auta.

Stál tam Blesk McQueen, který byl poskládán z několika tisíc malých blesků McQueenů. Z dálky vypadal jako reálné auto. Nakonec jsme se dozvěděli, že má za úkol poutat na poslední třetí díl, který v Německu zanedlouho dorazí do kin. Velký Blesk byl složen z 5 544 malých autíček. Neskutečná práce, která měla ten správný efekt. Tohle bylo správné zakončení letošního autosalonu ve Frankfurtu, kde jsme zvládli vytvořit 21 reportážních vstupů a doslova bleskových recenzí. Všechny si můžete prohlédnout zde: FRANKFURT 2017

Reklama

Načítám