Hlavní obsah

Frankfurt 2017 živě: BMW M5, X3 a i3S

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kromě konceptů se BMW blýsklo i sériovými modely. Hlavní pozornost na stánku mnichovské značky měla nová M5 s pohonem všech kol, sekundovalo jí ovšem SUV X3 a rovněž elektrický přiostřený model i3S.

Článek

Před chvíli jsme vám přinesli video ze stánku BMW na Frankfurtském autosalonu, které pojednávalo o konceptech a najdete ho zde. Tentokrát se však naši dva moderátoři zaměřili na sériové modely mnichovské značky. Konkrétně jde o nejnovější generaci BMW M5, která již má pohon všech kol xDrive, i když vypínatelný zpět na zadokolku. Bestie se 600 koňmi už lepší trakci jistě potřebovat může, jenže jak působí v jiných ohledech?

Vedle toho se objevuje nové středně velké SUV X3, které ve své třetí generaci opět o chlup dospělo. A nesmíme zapomenout ani na vylepšenou elektrickou hračku i3 s přídomkem S, která se nyní tváří o poznání svalnatěji. Více již přímo ve videu.

Reklama

Načítám