Hlavní obsah

Prohnali jsme Porsche 911 na okruhu v Jihoafrické republice

 

Porsche nám postupně představuje různé varianty legendárního modelu 911. Teď přišlo na řadu zatím nejzábavnější provedení GTS, které jsme vyzkoušeli v Jihoafrické republice a natočili rovněž video.

Článek

Úplně nejlepší variantou 911 je pro nás model GT3, potažmo GT3 RS. Jenže to přijde na trh až na konci roku a poslední varianta ještě o chvilku později. Porsche nám chce čekání zkrátit provedením GTS, které je někde mezi a má ukojit vášně řidičských nadšenců. Ještě pořád zvládne relativně pohodlné každodenní ježdění, ale přitom už se nebojí závodního okruhu.

Nejnovější generace stejně jako ostatní 911 dostala přeplňovaný plochý šestiválec. Navíc se řada GTS pořádně rozrostla a rovnou byly představeny čtyři modely. K dispozici je klasická zavřená varianta s pohonem zadních kol, kabriolet, Targa a také oblíbené provedení Carrera 4, a to zase ve všech třech karosářských variantách. Takže vybrat si může opravdu každý. Můžete se podívat na naše video, kde si Jakub Rejlek vybral zadokolku s manuálem a vyrazil s ním na okruh Killarney v Jihoafrické republice.

Reklama

Načítám