Garáž.cz
Vyhledat
Osobní menu
Seznam.cz
Hlavní menu
Zavřít menu
Moje sledované
Novinky
Ze světa automobilek
Zajímavosti
Co je kde na prodej
Tuning a přestavby
Hry a filmy
Kvízy
Testy
Nová auta
Ojetiny
Youngtimery a veterány
První dojmy
Fenomény
Motorky
Servis
Jak na to
Legislativa
Čísla a statistiky
Nákup auta
Obytné vozy
Historie
O autech a technice
O lidech
Reportáže
Auto-moto muzea
Rozhovory
Podcast
Blog
Události
Rally
Auto roku
Formule 1
Legendy 2024
Videa
Wiki
záhlaví
Garáž.cz
Garáž rubriky 1. úrovně
Novinky
Zajímavosti
Testy
Motorky
Servis
Historie
Ojetá auta
Podcast
Reportáže
Blog
Události
Videa
Wiki
Moje sledované
Více
Garáž rubriky 2. úrovně
Rally
Auto roku
Formule 1
Legendy 2024
Více
Drobečková navigace
Garáž.cz
Události
Rally
Dakar
Sainz: Elektrické Audi je nejlepší závoďák, jaký jsem řídil
Diskuze
Diskuze k článku
Hlavní obsah
Zpět do článku
Dakar
-
17. 1. 2022
Sainz: Elektrické Audi je nejlepší závoďák, jaký jsem řídil
Nejnovější články
Youngtimery a veterány
-
16. 8. 2025
Spíš mučicí nástroj než auto: Řídili jsme ruský expediční obojživelník Dana Přibáně
Vždycky mi přišlo jako absolutně zcestné jezdit v dnešní době trabantem někam daleko, pokud nejste do dané značky nadšenec. Přesto s ním Dan Přibáň objel takřka celý svět. Teď ale vyrazil na cesty s ještě větší šíleností a po vyzkoušení říkám, že je to větší blázen, než jsem si myslel.
Zajímavosti
-
dnes
To jsou věci! Na semaforech se má objevit další barva. Prý dramaticky sníží dopravní zácpy
Napříč světem jsou svislé, vodorovné, někde doplněné časovým odpočtem. Semaforům snadno porozumíte, ať přijedete kamkoliv, za více než 150 let existence se prakticky neměnily. Teď se ale dost možná jedna zásadní inovace rýsuje.
Nová auta
-
dnes
Technické vychytávky rodinného obříka: Čím se může pochlubit elektrické SUV Kia EV9
Rodinný mastodont značky KIA, sedmimístné elektrické SUV jménem EV9, veze na své palubě spoustu supermoderních technologií. Jednou z nich jsou digitální zpětná zrcátka – co vám přinesou a opravdu byste si za ně měli připlatit?
Nákup auta
-
dnes
Jak poznat špatnou ojetinu hned na první pohled
Když je na trhu slušný výběr, některé ojetiny se diskvalifikují hned na první pohled. Jak taková auta poznat? Na co se zaměřit? A nestála by třeba s nějakou rozumnou cenovkou přeci jen za pokus?
Novinky
-
včera
V Praze dnes odstartoval veletrh věnovaný dopravě na baterky e-Salon: Vystavují velké značky i čínští nováčci, mrkněte s námi dovnitř!
Od 13. do 16. listopadu se na výstaviště v pražských Letňanech sjíždějí všichni fandové elektromobility a alternativních pohonů. Tradiční e-Salon opět nabídne rozsáhlou elektrifikovanou podívanou od velkých značek i začínajících výrobců.
Novinky
-
včera
Nový a nepřehlédnutelný Renault Clio prozrazuje české ceny! Spořílka se čtyřlitrovou spotřebou koupíte se slevou
Jedna z největších evropských ikon automobilové scény přijíždí v nové generaci. Renault Clio se změnil k nepoznání, zlepšil techniku, povýšil výbavu… a teď už víme, kolik za to všechno dáte.
Načítám
Zobrazit další články
Postranní panel
Reklama
Reklama
Postranní panel
Diskuze - Sainz: Elektrické Audi je nejlepší závoďák, jaký jsem řídil - Garáž.cz