Hlavní obsah

Zdá se vám nová M5 trochu nudná? Manhart má řešení!

Foto: motor1.com

Manhart MH5

Pokud jste si říkali, že by nové BMW M5 s výkonem přes 600 koní chtělo kapku „okořenit“, asi není třeba hned googlovat „kontakt na doktora Chocholouška“… Stačí si totiž najít webové stránky tuningové společnosti Manhart.

Článek

Pokud jste zrovna zvažovali koupi nové M5 a řekli si „No jo, ale něco tomu chybí…“, tak patrně nejste sami. I když poněkud překvapivě. Právě se díváte na Manhart MH5 700 a… je vám asi jasné, o co tu jde.

Prvně ty nejnápadnější změny – odvážný karbonový bodykit a výkon vyšponovaný na 713 koní. Díky tomu je MH5 schopna zrychlit ze stokilometrové rychlosti na dvoustovku za 5,9 vteřiny. Velmi užitečný údaj, pokud vaším revírem je dálnice. Respektive Autobahn.

Kromě bodykitu je z karbonu taky přední splitter a zadní difuzor pro lepší obtékání značně rozvířeného vzduchu v autobahnových rychlostech. Zakázkové koncovky výfuku z ryzí oceli se pak starají o to, abyste byli alespoň slyšet, když už ne vidět. A pokud se nenápadnosti doslova štítíte, lze si připlatit i za ty módní zlatavé doplňky. Však víte, jak se to říká: „Fantazii se meze…“

Reklama

Načítám