Hlavní obsah

Zatraceně ostré Bugatti, které si budete moci koupit i vy!

Foto: Bugatti

Bugatti rozšiřuje svoji nabídku a její model je jiný, než byste asi čekali. Na druhou stranu, tohle bude první Bugatti, které si budete moci dovolit. Od příštího měsíce totiž prodávat… Holicí strojky!

Článek

Ne, nežertujeme. Bugatti je sice i módní značka, ale tady se bavíme o holicím strojku, respektive holítku, které vzniklo ve spolupráci americké firmy Gillette a francouzské automobilky Bugatti. Ale koneckonců, zvykli jsme si na dům od Aston Martin, kočárek od AMG, tak proč ne i na pořádný břit, ne?

Gillette a Bugatti, dvě hodně ostré značky. Jejich společný výrobek nese název GilletteLabs a vyhřívaný holicí strojek se jmenuje Bugatti Special Edition. Podle reklamního sloganu posouvá holení „do jiné dimenze“. My na první dobrou vidíme, že je v tradiční francouzské závodní barvě Asie Bleu, kterou můžete mít třeba i na svém Chironu Pur Sport!

Na strojku najdete tradiční znak Bugatti, která je vyroben ze slitiny hliníku a zinku, nejspíš ale není ručně vyráběný, jako jsou tradiční loga značky. Při výrobě strojku pak bylo použito eloxovaného hliníku a titanu, tedy dalších materiálů, které k Bugatti neodmyslitelně patří.

„Bugatti ztělesňuje vášeň pro dokonalost, výkon, revoluční design a bezkonkurenční kvalitu. A GilletteLabs sdílí stejné hodnoty,“ řekla Wiebke Stahl, generální ředitelka Bugatti International. „Jsme rádi, že můžeme spolupracovat s přední světovou společností v oblasti péče o pleť, ve společnosti Bugatti jsme hrdí na to, že poskytujeme vrchol luxusních zážitků ve všem, co děláme, a zůstáváme věrni naší mantře: ,Pokud je to srovnatelné, už to není Bugatti’.“

No dobře, tohle je marketing ve své nejčistší podobě, ale víte jak to je. Nás zajímá spíš to, že jde o holítko s pěti čepelemi, které má ještě jednu ocelovou čepel, která se po stisknutí tlačítka zahřeje, a má tak zvýšit kvalitu a zážitek při holení. Prý.

Cena nebyla uvedena, ale víme, že na vybraných trzích bude GilletteLabs uveden již tento měsíc. Tak se mrkněte v drogérii, abyste mohli svoje první Bugatti zaparkovat v koupelně.

Reklama

Související témata:
Načítám