Hlavní obsah

Zahřívání motoru a Škoda Monte Carlo – Tento týden v Garáži

Foto: Škoda-auto

Svět se mění neuvěřitelně rychle a je těžké s ním držet tempo, proto vám každý týden v sobotu ráno přehledně shrneme všechny důležité novinky na jednom místě, aby vám žádná neutekla. Jste připraveni? Pohodlně se usaďte a jdeme se do toho pustit!

Článek

V našem týdenním přehledu naleznete všechny důležité články z uplynulého týdne na jednom místě. Na co jste se nejvíc těšili? Co vás nejvíc bavilo? Nebo co vám mezi našimi články chybělo? Napište nám na redakční e-mail redakce@garaz.cz. Děkujeme a hezké čtení přejeme.

Otestovali jsme pro vás:

Hvězdou tohoto týden se stal Arteon Shooting Brake, s přehledem nejkrásnější Volkswagen za celé dekády!

Další otestovanou novinkou je Renault Megane Grandtour, který dobře poslouží rodině i ve firemní flotile. Posadili jsme se také za volant úžasné repliky legendárního Porsche 550 Spyder.

Prověřili jsme také druhou generaci Škody Fabia ve variantě kombi s „nezničitelným“ motorem 1,9 TDI-PD – v jaké formě bude po nájezdu 320 000 kilometrů?

Poradili jsme vám:

Zima drtí naše vozy v mrazivých kleštích – je dobrý nápad auto nechat po nastartování prohřát, nebo můžete hned vyrazit na cestu? Přinesli jsme vám taky přehled nejsilnějších tříválců na českém trhu.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Foto: Škoda-auto

Škoda slavila na Rally Monte Carlo řadu úspěchů

Závodní historie automobilky Škoda je velmi bohatá (letos ostatně slaví 125 let sportovní historie), ale zlatým písmem jsou v ní zaznamenané úspěchy na slavné a extrémně náročné rallye Monte Carlo!

Obytňák týdne:

Obytná auta budou žít i v době elektromobilní – Nissan už představil svou verzi e-NV200, nyní dokonce ve formě konceptu obytného auta pro zimní radovánky.

Horké novinky:

Foto: Škoda Auto

Verze Tour je poslední šance, jak získat třetí Fabii za pěknou cenu

Fabia třetí generace to pomalu balí (představení čtvrté generace se již blíží), Škoda bude ale dál vyrábět kombi Tour s omezenou nabídkou motorů. Lada také oznámila příchod nové Nivy, Citroën představil novou generaci modelu C4 a prémiového kompaktu DS 4 a Ford ukázal nový drsný terénní pick-up F-150 Raptor, který se znovu dočká V8!

A co ještě?

Jakub Deml zjišťoval, jak se v praxi kontrolují nové elektronické dálniční známky, Martin Jánský se podíval na zvláštní ovládání modernizované Tesly Model S a Honza Majurník si posvítil na to, jak funguje automobilové noční vidění.

Doufáme, že jste si v naší bohaté nabídce různorodých článků vybrali. A jestli ne, nezoufejte, příští týden pro vás budeme mít další nálož!

Reklama

Načítám