Hlavní obsah

Víkend plný motocyklů i krásných aut se blíží

Foto: Cars and Coffee Czech republic

Krásná auta na srazu Cars and Coffee

Sluníčko už příjemně hřeje, a tak není důvod o víkendu sedět doma. Místo toho raději vezměte své blízké a vyrazte se podívat třeba na žehnání motocyklům, na sraz starých škodovek nebo na setkání milovníků parádních aut. Máme pro vás i tip na návštěvu skvělé výstavy v muzeu. Vybere si opravdu každý!

Článek

Už se vás vaše rodina ptala, co budete dělat o víkendu? Nebo snad s kamarády chcete někam vyrazit a nevíte kam? Z nabídky, kterou jsme pro vás připravili, si jistě vyberete. A když si celý víkend dobře naplánujete, zvládnete těch akcí i víc.

1. Zahájení 5. sezóny v muzeu - Příběhy dvoutaktů

V neděli 7. 4. 2019 se v Plzni na Rolnickém náměstí, konkrétně v muzeu Lobzy konají od 14.00 a 15.30 hodin komentované prohlídky muzea, které má nově rozšířenou expozici. Mimo jiné se seznámíte s dějinami vývoje osobních vozidel a konstrukcí jejich motorů.

2. Setkání vozidel Škody 100 a 110 k 50 letům od zahájení výroby

Muzeum Výtopna Zdice pořádá o nadcházejícím víkendu sraz klasických škodovek. Setkání příznivců a majitelů vozidel Škoda 100 a 110, případně 110 R je jako doprovodný program k Zahájení sezony ve Výtopně Zdice. A pozor, příjezd účastníků srazu je už v sobotu kolem 9.00 hod. ráno, tak nezaspěte. Po obědě se pak všechna ta krásná auta vydají na krátkou spanilou jízdu městem Zdice. V neděli se pak všichni vydají na krátký orientační závod.

3. Cars and Coffee Czech republic – 1. letošní sraz

V neděli 7. 4. odpoledne pořádá parta nadšenců a milovníků zajímavých aut první letošní setkání. To začne u restaurace Carinka na pražském Proseku, kde se účastníci potkají a následně vyrazí na krátkou projížďku. Jak už napovídá název skupiny, která akci pořádá, konec bude v jiné restauraci u dobré kávy.

4. Požehnání motorkářům - ,, Šťastné návraty 2019''

S teplým počasím na silnice vyráží čím dál tím více motorkářů. Skupina motorkářů, která si říká Choppers Knírači Štěpánov a Moravia Raiders, proto všechny zve na motorkářské požehnání. Celá akce proběhne v sobotu 6. 4. 2019 ve Štěpánově u Olomouce, konkrétně v areálu Hostince na Hutích. Během dopoledne se na místo konání budou sjíždět účastníci a od 12.00 hod. proběhne krátká mše s osobním požehnáním faráře všem zúčastněným.

5. 2. ročník Vítání jara Olešnických motorkářů

V Olešníku před koupalištěm si v sobotu dají dostaveníčko tamní motorkáři, aby v poklidu a pohodě zahájili letošní sezónu. Chybět nebude občerstvení, soutěže nebo krátká vyjížďka.

Víte o akci, která se v tomto nebo i jiném termínu koná a my o ni neinformujeme? Pořádáte snad sraz, spanilou jízdu nebo přehlídku? Pošlete nám tip na redakce@garaz.cz! Moc rádi ho uveřejníme.

Reklama

Načítám