Hlavní obsah

V Thajsku byl spatřen mimozemský Predátor na motorce

Foto: YouTube - ViralHog

Motorkář v převleku Predátora na "vetřelecké" motorce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmdesátky nám daly velkou spoustu věcí. Divnou hudbu, divné seriály, divné oblečení, ale taky kultovní akční filmy s „Arniem“ v hlavní roli. V jednom z nejzásadnějších filmů běhal nasvalený Arnold po džungli a mydlil se s mimozemským nimrodem, jenž přistál na naší planetě za účelem lovu. Byl to zkrátka Predátor.

Článek

Zcela bez legrace, Predator je geniální a neuvěřitelně nadčasové akční sci-fi. Bitva s ohyzdným a po zuby ozbrojeným ufonem odstartovala vlnu nadšení. Vznikly hračky, komiksy, videohry nebo další, tentokrát již výrazně horší filmy. V rámci spojení s druhou, neméně legendární sci-fi značkou, se potom Predátor utkal i s vesmírným Vetřelcem.

A jak to tak vypadá podle nového videa, obíhajícího internet ohromnou rychlostí, Predátor souboj nad Vetřelcem zcela očividně vyhrál. Jak jinak si totiž vysvětlit fakt, že Predátor jezdí po Thajsku na motorce, postavené z „mrtvého“ Aliena.

Zcela konkrétně byl Predator na svém „xenomorph-chopperu“ spatřen před pár dny v thajské provincii Mukdahan a přestože se asi nejedná o opravdového mimozemšťana, jeden by mu to klidně i věřil. Pečlivost, s jakou je vytvořen oblek sci-fi motorkáře, je totiž naprosto neskutečná. Vše je vychytáno do posledního detailu od brnění přes texturu kůže až po laserový kanón na levém rameni.

Neméně dokonale je vychytaná i samotná motorka. Zcela patrně zakázková stavba má vysoký rám, japonský čtyřválec neznámého původu a hromadu detailů, odkazujících na Aliena. Je tu ohromná a propracovaná hlava na vidlicích, „kostnatá" nádrž nebo výfuky, každý zakončený malou tlamou. Výsledný dojem je absolutně geniální a jak uvedl sám autor videa „Nebyl jsem si jist, jestli jsem pořád v Thajsku, nebo už na jiné planetě.“

Během celého vida, trvajícího přes dvě minuty, nehne nekonvenční motorkář ani brvou. Zcela zjevně je na podobnou pozornost zvyklý. A asi mu nic jiného nezbývá. Ono když jezdíte po silnicích v této podobě, zvyknete si obdiv okolí hodně rychle.

Reklama

Načítám