Hlavní obsah

Úvod do Ženevského autosalonu - stojí to za to?

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tak jako každý rok, i letos jsme se vydali do Ženevy, kde probíhá nejprestižnější evropský autosalon, abychom vám přinesli videa přímo z výstaviště. Uvidíte tedy veškeré novinky, navíc okomentované dvojicí Jakub Rejlek a Jakub Urban.

Článek

Přinášíme první video naší Garáže z letošního Ženevského autosalonu. Kuba s Kubou úspěšně dorazili na místo a už natočili několik materiálů. Letos toho bude k vidění vážně velké množství, máte se tedy na co těšit. Ostatně již procházka výstavištěm v podvečer velké akce napovídá mnohé. Některá auta se již vystavují na obdiv, jiná zahalují své tvary plachtou. Na mnohých místech se ještě pracuje, ostatně kromě videa si prohlédněte rovněž fotogalerii od Daniela Martinka, která ukazuje nultý den jedné z nejvýznamnějších automobilových akcí. Zítra už to vypukne naplno a vy se můžete těšit na celou řadu videí i fotografií z místa.

Reklama

Načítám