Hlavní obsah

Tom Hanks se zamiloval do Malucha a Poláci mu ho pošlou

Foto: Archiv Garáž.cz

Jste hollywoodská celebrita. Máte na účtě stamiliony dolarů. Můžete si koupit cokoliv, ale při natáčení v Maďarsku se začnete fotit s Maluchem. A než se nadějete, stojí vám před barákem obří krabice od DHL...

Článek

Zní to bláznivě, ale podobné překvapení na Toma Hankse asi opravdu čeká, protože jedna Polka, Monika Jaskolska, se po sérii jeho tweetů rozhodla, že slavnému herci udělá radost - a jednoho Malucha mu do USA pošle. Založila si za tímto bohulibým stránku na Facebooku a rychle vybrala cca 2000 dolarů, což bylo víc než dost na nákup ojetého prcka. Monika mimochodem žije v polském dvojměstí Bílsko-Bělá, která se nachází jen pár kilometrů od českých hranic (resp. od Třince např.) a je ve světě známé svým animačním studiem, které stojí např. za slavným Bolkem a Lolkem. A teď se o něm mluví znovu, protože tu vzniká Maluch pro Toma Hankse.

Foto: Archiv Garáž.cz

Poprvé se o téhle recesi začalo mluvit v listopadu, ale evidentně to nebyla jen sranda, protože Maluch už je v dílně a probíhá na něm renovace, aby mohl být odeslán do Hollywoodu. Ojetina je modrá a polepená samolepkami, jež naznačují, že tenhle konkrétní Maluch je pořádně zcestovalý. Majitel s ním objel celou východní Evropu a je na to náležitě pyšný. I proto svolil k tomu, aby se Maluch podíval do Ameriky a udělal Hanksovi radost. A pokud jste někdy viděli Hanksovy sociální účty, pak asi víte, že je pro každou srandu, takže jestli to celé klapne, dost možná bude Los Angeles objíždět ve své nové polské káře. A bude si to opravdu užívat.

Foto: Archiv Garáž.cz

O dalším vývoji tohohle projektu vás budeme informovat, ale ještě jedna hřejivá informace na závěr. Monika na nákup auta věnovala 2000 dolarů a chtěla další peníze sehnat na renovaci. Majitel Maluchu i dílna, ve které bude vyspraven a upraven, se však rozhodly peníze věnovat místní nemocnici a všechno tak probíhá grátis, čistě pro dobrý pocit. I proto rádi přispíváme k mediálnímu promrskání. Teď jen, aby se o tom nedozvěděl Tom Hanks. Má to být přeci překvapení!

Reklama

Načítám