Hlavní obsah

Tohle potřebujeme! Postavil buginu z nabouraného Subaru STI

Reinkarnované STI pořád rozdává radostVideo: Facebook

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Naboural svoje Subaru STI. A to tak, že neopravitelně. Místo pláče a naříkání se ale pustil do práce a postavil si z něj extrémní buginu, která funguje naprosto fantasticky!

Článek

Na identifikaci boxeru od Subaru vám podle charakteristického zvuku nepochybně stačí jedna vteřina a první odfouknutí blow off ventilu vám prozradí, že motor je přeplňovaný turbodmychadlem. My jsme zkusili zjistit trochu víc, a přestože jsme nevypátrali jméno majitele, tak víme, že dotyčný svoje WRX STI rozbil tak, že nemělo smysl ho opravovat. Místo nářků a rozprodávání auta na součástky se ale pustil do práce a postavil si extrémní buginu. Celá ta věc neváží víc než 600 kg a má výkon 300 koní, takže o rychlosti této hračky netřeba pochybovat. Na silnici s ní sice nemůže, ale jak je vidět na videu, stačí i kus pole. Úplně se tetelíme při představě, jak by tahle věc asi fungovala na okruzích v Sosnové, Písku nebo ve Vysokém Mýtě...

Reklama

Související témata:
Načítám