Hlavní obsah

Tipy na víkendové auto-moto akce, které si nenechte ujít

Foto: Pavel Srp

Víkend je od toho, abychom si odpočinuli a strávili příjemný čas s rodinou, přáteli a ideálně na místě, kde je nám dobře. A protože nám něco říká, že máte rádi auta i dobrou společnost, máme pro vás nový pravidelný seznam tipů na víkendové akce, které voní po benzinu.

Článek

Říká se, že pro automobilovou akci nebo setkání neexistuje špatné počasí. Existují jen špatně oblečení návštěvníci a účastníci. Zatím se dle předpovědí nějakých podzimních plískanic bát nemusíme, a tak nám nic nebrání, abychom si užili prima výlet za tím, co nás baví, tedy za auty. Dnes vám přinášíme tipy na podle nás zajímavé akce, které se konají víkendu 15. a 16. září 2018.

1. Tuning motor párty Vyškov

Upravená auta mají stále velkou spoustu příznivců a o nadcházejícím víkendu se jich jistě hodně sjede do Vyškova na letiště. Na místě bude kromě upravených aut všech značek také několik soutěží o hodnotné ceny, proběhnou sprinty, drifty, ale i kaskadérská show. Akce začíná v pátek od tří odpoledne a pokračuje celou sobotu až do večera. Podrobnosti se dozvíte na facebookové stránce Tuning-Sport.cz

2. Ploutvobraní

V sobotu 15. září pořádá Muzeum amerických historických automobilů Lužná 4. ročník podzimního srazu veteránů a amerik s názvem Ploutvobraní 2018. Setkání proběhne v muzeu amerických veteránů JK Classics v Lužné u Rakovníka. Pohodová akce je určena jak majitelům veteránů a amerik, tak široké veřejnosti a začíná v sobotu v deset hodin. Více podrobností je na facebookové stránce JK Classics.

3. 11. setkání přátel zn. Moskvič

Až do 18 hodin můžete v sobotu vyrazit na pravidelné setkání přátel a příznivců značky Moskvič. Sraz se koná v kempu Lázně Bohdaneč, kde se zároveň uskuteční motoristická burza. Účastníky i návštěvníky zde čeká mimo jiné také spanilá jízda po okolí. Více podrobností se nachází na stránkách Moskvič klubu Pardubice.

4. Švejkovy motomanévry v Kralupech 2018

I na motorkáře myslíme! V sobotu se v Kralupech nad Vltavou koná přátelská akce, která je určena pro příznivce všech typů motorek a autoveteránů. Manévry, jak se akce jmenuje, se konají na počest dobrého vojáka Švejka a za světový mír. Sraz na akci je od 10:30 před restaurací U Kohouta.

5. Motosraz Valtice 2018

Milovníci jedné stopy si dají v sobotu dostaveníčko i v zahradě hostince Pančava ve Valticích. Akce je směrována na odpoledne, ale k večeru přijde na řadu koncert pro celou rodinu. Chybět samozřejmě nebude spanilá jízda všech účastníků a velké motorkářské focení.

6. Škoda Tuning Doksy

Fandové klasických, ale i upravených škodovek tuto akci jistě dobře znají. A kdo ne, jistě by ji měl navštívit. Již 30. ročník se koná v Doksech u Máchova jezera, kde bude pro účastníky i návštěvníky připravena srazová soutěž o nejhezčí auto nebo Neon show a Night design. Vstupné je zdarma a podrobnosti najdete na facebooku.

7. Škoda sraz Běšiny

V Běšinech u Klatov se o víkendu odehraje dle pořadatele až adrenalinový sraz a závod automobilů značky Škoda. Nebude chybět rallye, které se účastní mnoho klasických vozů naší domácí automobilky, ale také výstava aut, soutěž ve zručnosti nebo klání o nejhezčí auto srazu. Vrcholem bude závod O pohár Škodateamu.

Víte o akci, která se v tomto nebo i jiném termínu koná a my o ni neinformujeme? Pořádáte snad sraz, spanilou jízdu nebo přehlídku? Pošlete nám tip na redakce@garaz.cz! Moc rádi ho uveřejníme.

Reklama

Související témata:
Načítám