Hlavní obsah

Tipy na víkend: off-roady, rallye, Halloween a tržní horečka

Foto: Jakub Misík

První listopadový víkend bude patřit všem milovníkům off-roadů a bláta

Listopad je tady, ale podzim rozhodně neodrazuje pořadatele od vymýšlení nových akcí. Tento víkend si na své přijdou milovníci bláta, off-roadů, rychlých kol a nakupování veteše. Nezapomínáme také na ty nejmenší, které můžete vzít na strašidelné halloweenské Safari. Naše pravidelná dávka víkendových tipů je opět tady.

Článek

Dobřanské blátobraní

Offroadpark Dobřany se v sobotu 2. 11. 2019 od 9.00 do 18.00 hodin promění ve válečnou zónu! Akce s názvem Mud Max láká všechny majitele terénních vozidel na závody všestrannosti. Vzhledem k tomu, že má být maximálně 11 stupňů Celsia a občas sprchnout, můžete se těšit na skutečné blátobraní.

Foto: Jakub Misík

Sériové off-roady i upravené speciály se sjedou do Dobřan

Několik disciplín prověří vaše vozy z hlediska rychlosti, spolupráce se spolujezdcem, ale také vás samotné jako mechaniky. Soutěž je vhodná pro sériové i upravené vozy – účastníci budou rozděleni do kategorií. Organizátor si také připravil doprovodný program, hodnotné a chutné ceny, ale i další zábavu. Vstup pro všechny diváky je zcela zdarma.

Foto: Vladan Laxa

Máte rádi bláto? V Offroadparku Dobřany ho bude hodně

Mistři na jednom místě

Celý víkend, tedy od 2. 11. do 3. 11. 2019, se na autodromu v Sosnové bude konat akce Setkání mistrů 2019. Tento podnik je unikátní tím, že budete mít možnost na závěr sezóny shlédnout na jednom místě ty nejlepší z nejlepších.

Foto: Ondřej Svoboda

Na autodromu v Sosnové uvidíte také mistry v rallye

Na místě se potkají mistři z rallye, rallyecrossu a autocrossu. A že to nebude jen o povídání a kochání se? To dokazují plánované souboje mezi dvěma jezdci na paralelně rozdělené trati. Organizátor slibuje, že bude dost času a možností k ulovení autogramu nebo i na rozhovor se závodníky.

Foto: Vladan Laxa

V Sosnové se sejdou ti nejlepší z nejlepších

Všichni návštěvníci budou moci sledovat trať z krytých nebo otevřených tribun, případně využít přírodní valy okolo autodromu. Vstupné je v sobotu za 150 Kč, zatímco v neděli začínají ceny lístků od 100 Kč. Parkovné vyjde na 50 Kč. Chcete-li si užít neděli s plným servisem, můžete využít VIP vstupné za 1 500 Kč.

Off-road Safari

Co se stane, když běžnou Safari s terénním automobilem ozvláštní „nadpřirozené“ bytosti? Máme pro vás skvělý tip, jak zabavit děti o víkendu. Oba víkendové dny od 13.00 do 21.00 hodin se v Safari Resortu v Hluboké u Borovan budou konat poznávací jízdy za zvířaty oživené Halloweenem.

Foto: Safari Resort

Safari Resort pořádá tento víkend ozvláštněné jízdy za zvířaty

Na co se můžete těšit kromě strašidel? Děti zaujme tvořivá dílna, výroba strašáků, dýní nebo malování na obličej. Všechny pomůcky bude možné koupit na místě. Vstup do areálu je zdarma, off-road jízda vyjde na 290 Kč. O jídlo se taky bát nemusíte, na místě je totiž domácí bistro.

Tržní šílenství

Dne 3. 11. 2019 se od 7.00 do 13.00 hodin konají v obci Tuhaň tradiční auto-moto trhy. Na ploše můžete pořídit různou veteš, spotřební zboží, zemědělské produkty, autodíly, veterány nebo potřeby pro zahradničení. Na místě bude opět přítomen prodejce vozů značky Dacia, který vás na přání sveze nebo pustí za volant. Podle organizátora lze v rámci trhů koupit téměř vše, co vás jen napadne. Vstupné je 20 Kč, prodejce zaplatí za plochu 5 x 4 metry 100 Kč. Děti do 15 let mají vstupné zdarma.

Foto: Jakub Misík

Auto-moto trhy opět zavítají do obce Tuhaň

Megabazar

Veteran Bazar & Muzeum pořádá v sobotu 2. 11. 2019 v obci Chotusice u Čáslavi burzu dílů na veterány, starožitností a militarií. Na místě koupíte komponenty pro stroje značek Aero, Adler, BMW, EMW, Praga, Škoda, Laurin & Klement, Tatra, Zbrojovka, Jawa, ČZ Tourist, Ogar, Premier, AJS, Ariel, BSA, Harley i Indian a samozřejmě také tuny veteše.

Foto: Škoda Auto

Chotusice u Čáslavi nabídnou o víkendu také burzu dílů a veteše

Prodejní plocha činí 70 tisíc metrů čtverečních a dvě parkoviště mají dohromady rozlohu cca 90 tisíc metrů čtverečních. Na místě bude zhruba 800 prodejců, proto nejde o hodinovou záležitost. Návštěvníci mohou přijet v sobotu od 7.00 hodin, zatímco pro prodejce se otevřou dveře areálu už v pátek 1. 11. 2019 ráno. Na místě můžete koupit také 70 auto veteránů, 50 motocyklů a mnoho náhradních dílů.

Foto: Škoda Auto

Sháníte díly pro svoji starou laurinku? Na mega trhu možná najdete, co hledáte

Víte o zajímavé akci? Nenechte si to pro sebe! Náš e-mail redakce@garaz.cz je stále připraven přijímat a následně předávat vaše tipy ke zveřejnění. Děkujeme.

Reklama

Načítám