Hlavní obsah

Svolávačka Lamborghini: Dveře vás můžou uvěznit uvnitř

Foto: Lamborghini

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svolávací akce se nevyhýbají ani exkluzivním automobilkám a autům s mnohamilionovými cenovkami. Někdy paradoxně i kvůli zcela elementárním problémům, způsobeným naprosto banální lidskou chybou. Tentokrát to postihlo italského výrobce supersportů Lamborghini a výjimečné dveří s otevíráním vzhůru.

Článek

Být zaměstnaný u automobilky Lamborghini je sen! Celé dny trávíte prací na těch nejrychlejších a nejdivočejších supersportech na světě, dáváte jim veškerou svou píli a snahu, mazlíte se s nimi, aby byl zákazník spokojený a užíval si svých utracených milionů. Akorát to nesmíte zpackat…

Třeba jako jeden nový zaměstnanec automobilky, který kvůli nedostatečnému proškolení špatně instaloval lanka bovdenů u vnitřních klik dveří 26 vozů, na nichž pracoval. Kvůli tomu se může stát, že dveře zevnitř nepůjdou otevřít a vy tak zůstanete uvěznění uvnitř. Což vám může pokazit plány na zbytek dne.

Foto: Lamborghini

Nůžkové dveře vypadají krásně a všude upoutají pozornost. Ale jen tehdy, když je skutečně můžete otevřít

Ale nevěšte hlavu, máme pro vás i dvě dobré zprávy. Za prvé vnější kliky využívají jiný mechanismus, kterého se výrobní chyba nedotkla – stačí tak poprosit kolemjdoucí, aby vám otevřeli (i když i to bude trochu potupa). A za druhé v době karantény můžete zůstat zavření i na horších místech, než je kabina Lamborghini…

Reklama

Načítám