Hlavní obsah

Stop znamená stát! Neschopný řidič na sebe shodil myčku

Foto: YouTube - LiveLeak

Řidiči se podařilo shodit na sebe automyčku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Průjezd automyčkou může být pro některé lidi frustrující. Uzavřené prostředí mycí linky není zrovna rájem klaustrofobiků a spousta řidičů navíc nabývá dojmu, že trefit se správně mezi vodící lišty je šíleně složité. Přitom se nejedná o nic strašného. Myčka je většinou docela „chytrá“, a pokud neuděláte vyloženou botu, nemá se moc co stát. Řidič na videu udělal ale botu přímo pozoruhodnou.

Článek

Video z průmyslové kamery přímo v myčce začíná ve chvíli, kdy na stojanu už svítí výrazné rudé „STOP“. To znamená – nepřekvapivě – že má auto už jen stát na místě, aby si mohl automat osahat jeho polohu a velikost a správně jej umýt. Program začne, kartáče se dají do pohybu a „mycí brána“ se rozjede proti autu. Jenže v tu chvíli se začnou dít věci.

Zcela nelogicky, snad ve snaze urychlit mytí, rozjede se řidič staršího Dodge Interpid dopředu a vrazí auto mezi kartáče. Mycí linka se v tu chvíli okamžitě zastaví, což je automatická bezpečnostní funkce. Jenže řidič si nedá pokoj a po krátkém couvnutí vjede do kartáčů znovu, až se dostane do pozice, kdy nejde s autem hnout ani tam, ani zpátky.

Když se potom o kousek později pokusí vycouvat, kartáče jej nepustí a místo toho se celý mycí stroj zřítí na auto.

Během incidentu se patrně nikomu nic nestalo, ale fascinující je na celém videu další posunutí vědomí o tom, jakou škodu vlastně lze s autem napáchat. Napadlo by vás někdy, že na sebe můžete shodit celou myčku? To asi ne. Ale potom někdo přijde a svou pozoruhodnou nešikovností vám ukáže, že to opravdu jde. Jakkoliv nepravděpodobné se to na první pohled zdá.

Reklama

Související témata:
Načítám