Hlavní obsah

SPZ na přání - nový trend opravdu frčí

Foto: Archiv Garáž.cz

Před více než týdnem jsme vám přinesli fotogalerii registračních značek na přání a je vidět, že se vám hodně líbila. Dokonce jste nám poslali velké množství úlovků, i proto jsme se rozhodli, že ze zajímavých SPZ uděláme seriál.

Článek

Těší nás, že se nám ozývají také naši známí a posílají nám své speciální espézetky, které si nechali udělat, jako například kamarádi z firmy BSR. Je vidět, že po první vlně, která nepřinesla moc zajímavých nápadů, se objevují konečně promyšlené a vtipné SPZ. V dnešním díle se nám nejvíce líbila registrační značka na SUV Kia Sportage, která si půjčila slogan automobilky Volkswagen - DAS AUTO.

Foto: Archiv Garáž.cz

Na druhou stranu se našlo i pár tradičních od majitelů SUV. Jeden Mercedes-Benz GLE Coupé se na SPZ rovnou omlouvám, druhý majitel s BMW X5 dává okolí najevo, že má špatnou krev. Co jsme také u značek na přání zjistili, že si je jejich majitelé pořádně na auto přidělali a chrání proti ztrátě nebo ukradnutí. Majitel Subaru WRX STI použil obyčejné drc pásky a kluci z BSR espézetku rovnou provrtali a přidělali přímo do nárazníku. Tak uvidíme, co se nám za fotky sejde do dalšího dílu. Můžete posílat na Facebook nebo na mail redakce@garaz.cz.

Reklama

Načítám