Hlavní obsah

Škoda znovu nabídne akční Octavii Tour s výhodnou nabídkou

Foto: Škoda Auto

Octavii kombi můžete nyní sehnat ještě výhodněji než dříve. Bude to stačit na sílící konkurenci?

Úplně nová, v pořadí již čtvrtá generace populární Octavie pomalu klepe na dveře, prototypy už poctivě najíždějí testovací kilometry před oficiálním představením letos na podzim. Současná třetí generace se tak pomalu chystá do důchodu. Než se tak ale stane, dočká se výhodné varianty Octavia Combi Tour, na které můžete ušetřit pořádný balík peněz!

Článek

Škoda jde českým soukromým zákazníkům na ruku a stejně jako u předchozích dvou generací Octavie, i u té třetí nabídne akční model Tour s výhodným poměrem výbavy a ceny – byť tentokrát pouze pro karoserii kombi jako Octavia Combi Tour. Tour je nadstavbou střední výbavy Ambition a k již tak rozsáhlé výbavě přidá zdarma ještě řadu celou řadu užitečných prvků navíc. Posuďte sami:

Výbava Ambition obsahuje například: malý kožený paket, 8 reproduktorů, Bluetooth, tempomat, elektricky ovládaná okna vpředu i vzadu, výškově nastavitelná sedadla vpředu, Jumbo Box, síťový program, nouzové brzdění Front Assist, zadní parkovací senzory, přední mlhovky, 16“ litá kola a mnohé další.

Varianta Tour k tomu přidává: dvouzónovou automatickou klimatizaci Climatronic, multifunkční volant pro rádio a telefon, vnitřní zpětné zrcátko s automatickým stmíváním, zatmavená zadní okna Sunset, funkci SmartLink+ a paket Mobilita Plus (prodloužená záruka na 5 let/150 tisíc km).

Výbava Tour je k dispozici pouze pro karosářskou variantu kombi, zákazník si může vybrat benzinový tříválec 1,0 TSI (85 kW/115 k) s cenovkou 439 900 Kč nebo čtyřválcový turbodiesel 1,6 TDI (85 kW/115 k) začínající na 499 900 Kč. Oproti stejně vybavené Octavii ve výbavě Ambition tak podle propočtů Škodovky ušetříte až 118 400 Kč.

Foto: Škoda Auto

Octavia Combi Tour má solidní výbavu, ve které by vám mohly chybět jen drobnosti

Novinkou je varianta Octavia Combi Touring Sport (přídomek Touring Sport nesla sportovní varianta původní Octavie ze 60. let, z níž vznikly i závodní speciály), která se opírá o popularitu sportovních verzí modelů Škoda. Výbava Touring Sport také staví na stupni Ambition a nad rámec výbavy TOUR přidává 17palcová černá kola Trius, sportovní nárazníky vpředu i vzadu, černé doplňky exteriéru, LED hlavní světlomety a TOP LED zadní světla, sportovní přední sedadla, černý strop, vkládané tkané koberce, sportovní multifunkční volant s řazením DSG a infotainment Bolero.

Foto: Škoda Auto

Varianta Touring Sport přinese kromě rozsáhlé výbavy i sportovnější design a výkonné motory

Na výběr jsou pouze nejvýkonnější dvoulitry – benzinový 2.0 TSI (140 kW/190 k) nebo dieselový 2.0 TDI (135 kW/184 k)kombinované vždy s dvouspojkovým automatem DSG a pohonem 4×4. U prodejců byste je měli sehnat za 699 900 Kč, resp. 745 900 Kč.

Na obě verze Octavia Combi Tour i Touring Sport se navíc vztahuje výhodné financování od ŠKODA Financial Services, případně jdou objednat také na operativní leasing, více informací vám podá nejbližší dealer Škoda.

Reklama

Související témata:
Načítám