Hlavní obsah

Škoda Scala se představila v Tel Avivu v plné parádě

Foto: Škoda Auto

Škoda Scala už je připravená na svou oficiální premiéru. Taky se nemůžete dočkat, až z ní stáhnou plachtu?

A je to tady! Konečně se můžeme podívat na finální podobu tolik očekávané nové Škodovky – kompaktního rodinného hatchbacku Scala. Tak si udělejte popcorn, nalijte si něco dobrého k pití, pohodlně se usaďte a pusťte si live stream přímo ze slavnostní premiéry v izraelském Tel Avivu.

Článek

O novém voze Škoda Scala už víme spoustu věcí – že půjde o rodinný hatchback, nástupce Rapidu Spaceback, oproti kterému se kvalitativně posune o úroveň výš, že nabídne nově koncipovaný interiér, osvědčenou koncernovou techniku i nejmodernější technické výstřelky. Už jsme dokonce jezdili s prototypem.

Ale až teď konečně uvidíme naživo finální vůz a dozvíme se všechny detaily. A vy se vše můžete dozvědět z první ruky – stačí, když budete od 18:30 sledovat přímý přenos ze slavnostní premiéry v Tel Avivu.

Na premiéru nového modelu láká Bernhard Maier, předseda představenstva společnosti ŠKODA AUTO, následujícími slovy: „S novým modelem ŠKODA SCALA otevřeme další kapitolu ve třídě kompaktních vozů značky ŠKODA. Jedná se o zcela nově vyvinutý vůz, který v této třídě stanoví nové standardy v oblasti technologií, bezpečnosti a designu. Jsme přesvědčeni o tom, že SCALA má nejlepší šance k tomu, aby pro značku ŠKODA nově definovala segment A.“ Držíme palce, ať se jí to podaří…

Reklama

Související témata:
Tel Aviv
Načítám