Hlavní obsah

Shatsu Track Bash 04: Blázni v Sosnové (fotogalerie)

Foto: Archiv Garáž.cz

Do Sosnové se v tomto roce už počtvrté vydali chlapi z Driving Academy (řidičské kurzy zaštítěné Martinem Semerádem) a Shatsu (česká značka oblečení s japonskou automobilovou tématikou), aby společně uspořádali celodenní jízdy na okruhu pro všechny, kteří projeví zájem.

Článek

Trackday měl předem daný harmonogram, kdy se mezi sebou střídali řidiči ctící čistou stopu s těmi, kteří raději do zatáčky hledí bočním okénkem a přes nečekaně velké množství účastníků tak měli všichni dost prostoru vyřádit se. Dopoledne bylo v plánu zkrápění trati, jenž nemuselo být nijak vydatné, protože pod pošmournou oblohou asfalt osychal velice pozvolna a tak se mohl dodržet i odpolední program, totiž jízdy na suchém podkladu.

Foto: Archiv Garáž.cz

Podmínky pak trochu podpořilo i sluníčko, takže na pozdně odpolední jízdy v obráceném směru a následně měřené rozjížďky byly naprosto optimální podmínky. Na akci dorazilo i několik německých a polských účastníků, jenž na sebe svým stylem jízdy strhávali velkou část pozornosti- jakoby se divák přesunul do devadesátých let na některý z kompaktních japonských okruhů a sledoval bezstartostně jezdící nadšence. Nijak zásadní informace, avšak rozhodně fajn zjištění, že na trackday se vyplatí vyrazit jen na "kukačku"

Reklama

Načítám