Hlavní obsah

Sehnali jsme kontroverzní RZ na nejošklivější auto světa

 

Pro naší redakční Multiplu jsme se rozhodli vyřídit registrační značku na přání. Garáž 001 nám neschválili, tak jsme sáhli po kontroverznější variantě, která nám překvapivě prošla. Podívejte se na to, co to všechno obnáší.

Článek

Možnost vyřídit na auto speciální registrační značku na přání, která bude mít zajímavější tvar než ty tradiční, je tady už skoro dva roky, ale jejich boom již trochu opadl. Přibývají nyní hodně pomalu. Na autech můžeme vidět zajímavé nápady, ale i vyložené kraviny.

Vzhledem k tomu, že jsme se rozhodli pořídit redakční auto, chtěli jsme na něj také speciální značku. Vymysleli jsme spojení Garáž 001, která však kvůli písmenu G neprošla. To nás trošku nastartovalo k tomu, abychom začali vymýšlet ještě lepší, vypečenější a kontroverznější název.

To se povedlo a vy se teď můžete podívat na to, jak celý proces registrační značky na přání probíhá, co jsme museli absolvovat a co to všechno obnáší. Na konci jsme dokonce našli způsob, jak takovou registrační značku ochránit před zloději či ztrátou, protože není úplně levná a už ji znovu nedostanete.

Reklama

Načítám